Hej! Mit navn er Tina.

Mit navn er Tina og jeg ejer mit hjertebarn Denfittecoach.

Min rejse med Denfittecoach begyndte efter to operationer for diskusprolapser i ryggen og senere en stivgørende rygoperation. Jeg skulle nu til at passe på mig selv. Træning skulle være en central del af mit liv, og det er det i den grad blevet.

Jeg har en baggrund som social- og sundhedsassistent og har arbejdet indenfor dette felt i mange år. Min viden omkring kroppen og livsstilssygdomme bruger jeg aktivt i min hverdag som coach.

Jeg er uddannet certificeret fitnessinstruktør ved Fitness Institute, og har herudover uddannelser inden for kostvejledning og sundheds- og vægttabscoaching. Foruden mine uddannelser har jeg deltaget på flere kurser og workshops gennem de seneste seks år. Jeg kan derfor også tilbyde træning indenfor slyngetræning, teamtræning, mobilitetstræning, træning med elastikker, graviditets- og efterfødselstræning samt undervisning i en antiinflammatorisk livsstil. Jeg stræber altid efter at holde mig up-to-date med de områder, jeg mener er vigtige.

Jeg elsker mit arbejde, og det kan mærkes på alle mine timer. 

Min vision er, at hos mig er der plads til alle. Hos mig er du ikke bare endnu et nummer i rækken, men et menneske med en baggrund, og måske dine egne udfordringer, som jeg vil hjælpe dig med at styrke. Jeg vil hurtigt lære dit navn at kende.

På mine hold er der få deltagere. De består derfor ikke af en stor sal fyldt med deltagere, som ingen har overblik over. Hos mig bliver du tilrettet, da teknik er en vigtig del af undervisningen. Du vil måske endda opleve en følelse af personlig træning, du ikke er vant til. Derfor er prisen også højere end i et traditionelt fitnesscenter. Det vil du forstå når du starter.

Træning hos mig kan foregå hele året udendørs på mine bootcamps eller indendørs i mit lille træningsstudio på Ellemarksvej 8 i Køge. I mit studio tilbyder jeg forskellige hold, som du kan læse mere om her.

Jeg glæder mig meget til at lære dig at kende og hjælpe dig mod dit mål.